Choisir une langue / Selecteer een taal

 • pintrestIcon
 • facebookIcon
 • linkedinIcon
 • twiiterIcon
 • instagramIcon
 • youtubeIcon


stonres str flooring in hardware store stonblend gsi flooring in food court stonres rtz flooring in mall concourse stonblend gsi flooring in grocery store stonres rtz flooring in salon

Retail Omgevingen

Onze vloeren bloeien op in de spotlight. Retail omgevingen hebben vloeren nodig met een mooie uitstraling, maar ook vloeren die bestand zijn tegen zwaar verkeer, vlekken, stoten en zeer regelmatig schoonmaken. Wij bieden naadloze vloeren aan in eindeloos veel kleuren, texturen en afwerkingen om Retailzaken de kans te geven om zich te onderscheiden. We hebben de mogelijkheden voor een snelle installatie, wat ideaal is voor een omgeving waarin 24/7 gewerkt wordt.

Gebruikte producten:

Stonres STR

Een ijzerwinkel profiteert van een vloer die gemakkelijk schoon te maken, duurzaam en ergonomisch is.

Gebruikte producten:

Stonblend GSI

De vloer in dit restaurant heeft een gladde, eigenzinnige uitstraling en het is ook nog eens slijtvast en vlekbestendig.

Gebruikte producten:

Stonres RTZ

Stonres RTZ zorgt voor een ergonomische en geluid reducerende omstandigheden die belangrijk zijn in een winkelcentrum. Stonhard werkt samen met u aan speciaal ontworpen patronen en kleuren.

Gebruikte producten:

Stonblend GSI

SNaadloze vloeren zijn ideaal voor supermarkten. Stonblend GSI is gemakkelijk schoon te maken, slijtvast, vlekbestending en veel goedkoper dan terazzo.

Gebruikte producten:

Stonres RTZ

Vloeren in een schoonheidssalon moeten vlekbestendig en gemakkelijk schoon te maken zijn. Ze moeten eveneens ergonomisch goed zijn voor het personeel dat er een hele dag op moet staan. Kunnen vloeren aan al deze eisen voldoen en er dan toch nog mooi en aantrekkelijk uitzien? Natuurlijk! Met Stonres RTZ krijgt u het complete pakket.


KIES HET JUISTE PRODUCT

Vind het product dat voldoet aan uw wensen. Selecteer één of meerdere opties uit het menu hieronder om uw zoekopdracht te verfijnen.

 


More Case StudiesComing Soon!
 • KIES HET JUISTE PRODUCT


 • Neem contact met ons op per e-mail of bel met ons kantoor: +31 (0)165 - 585200.

   

  Stonhard België

  Rue du Travail 9

  1400 Nivelles

  E-mail: info@stonhard.be

  Tel: +32 (0)67 49 3710

  Fax: +32 (0)67 49 3120

 • We are Stonhard.jpg